VEJSTRUP SPISER SAMMEN I CORONATIDEN – UGENS MENU

30-35 Vejstrupborgere støtter gennemsnitligt op om “Vejstrup spiser sammen i Coronatiden”. En stor tak fra forsamlingshuset og støtteforeningen for den opbakning!

Onsdag den 3. juni kan du hente LAKSETÆRTE MED RAMSLØGPESTO – og der kan naturligvis også bestilles salat med brød. Hvis du ikke spiser fisk, kan der også findes en løsning på det.

Prisen er
Voksenportion 50 kr.
XL-portion (voksen + barn) 75 kr
Dagens salat m. brød 15 kr. pr. pers
Hvis du runder din betaling op, går det ekstra bidrag til at indhente lidt af den tabte økonomi på grund af Corona, så vi er meget taknemmelig for alle bidrag – store som små.

Medbring 1 fad (+ en lille skål, hvis du har bestilt salat), når du afhenter din mad i Vejstrup Forsamlingshus mellem kl. 16.00 og 17.00.

Bestillingen afgives som SMS på tlf. 40547544 SENEST MANDAG DEN 1. JUNI KL. 18.00. Husk at skrive navn og antal kuverter i sms’en, samt om du ønsker salat. Skriv også, hvis du ønsker en tærte uden fisk.
Betaling via Mobilepay til samme nummer.

Vi beder fortsat om, at du hjælper med at udbrede budskabet om ”fællesspisningen” i området, og opfordrer dig til at tage naboen i betragtning, hvis han/hun har brug for hjælp til bestilling eller afhentning af maden.
Tak for din støtte.

Venlig hilsen
Vejstrup Forsamlingshus og støtteforening