Fantastisk start på salg af folke- og erhvervsaktier

”Folkeaktier på afstand” er for alvor kommet i gang. Sælgerne går i de kommende uger rundt to og to i Vejstrup Sogn, og de første borgere har allerede fået besøg. Modtagelsen har været overmåde positiv og helt over forventning. Det samme gælder salget af erhvervsaktier.

Bestyrelsen for Vejstrup Forsamlingshus takker mange gange for de mange bidrag – med hver donation rykker ombygningen et lille skridt nærmere, og jo flere, der bidrager, jo større chance er der for, at fonde vil interessere sig for projektet.

Den glade bestyrelse har nylig kunnet opdatere ”pengometeret”, som er ophængt på forsamlingshuset til 108.000 kr.! Målet er minimum 300.000 kr., og hvis opbakningen fortsætter, som den er startet med køb af såvel folkeaktier som erhvervsaktier, er der kun grund til optimisme.

Tusind tak!

Man bestemmer selv, hvor stort beløbet på ens folkeaktie skal være – dog minimum 100 kr. Man betaler med MobilePay, via bankoverførsel eller eventuelt med aftalte penge. Sælgerne registrerer køberne med navn, adresse og beløb, og senere afleveres folkeaktien på Coronasikker vis i Vejstrups postkasser.

Hvis sælgerne ikke træffer nogen hjemme ved første besøg, kommer de igen en anden dag, og lykkes det heller ikke her, så kommer der en seddel med betalingsoplysninger i postkassen.

Hvis man ikke bor i Vejstrup Sogn og derfor ikke får besøg, så kan man alligevel støtte projektet. Man betaler med MobilePay på 56904 (støtteforeningen) eller bankoverførsel på 5986 – 1170179 og skal blot huske at skrive F + adresse i kommentarfeltet. Alle donationer er velkomne, og bestyrelsen og byggegruppen siger på forhånd en stor tak for opbakning og støtte.